Tarantino Adam Driverben látja az új Rambót

Tarantino Adam Driverben látja az új Rambót

Quentin Tarantino sohasem hétköznapi ötleteiről volt híres, nemrég arról lamentált egy sort, hogy nagyon szívesen leforgatná a Rambo filmadaptációját, amiben természetesen Kurt Russel lenne a seriff.

Quentin Tarantino évek óta rendszeresen felhozza, hogy karrierje során 10 filmet szeretne elkészíteni, a sokat emlegetett mágikus tízes finishig pedig mindössze egy mozi maradt hátra. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a formabontó megoldásairól híres direktor letenné a lantot és egy kedves kis vidéki házikóban tengetné további napjait. Jelenleg is a Volt egyszer egy…Hollywoodcímű filmjének regény változatát promótálja, amely egyébként ősszel magyar nyelven is megérkezik. A rendezőt évek óta folyamatosan a visszavonulásról faggatják és a The Big Picture nevű podcastban elárulta, hogyha nem a következő lenne az utolsó filmje, tuti leforgatná a Rambo filmadaptációját.

Ha csak egy jó filmet akarnék csinálni, amiről tudom, hogy ütős lesz, akkor David Morell Első vérjét dolgoznám fel. Nem a Rambo-filmet, ami készült belőle, hanem magát a regényt. Kurt Russell játszaná a seriffet, Rambo pedig Adam Driver lenne. Minden alkalommal, amikor elolvasom a könyvet, annyira fantasztikusak Morell dialógusai, hogy muszáj hangosan felolvasnom őket. Elképesztően király lenne. De most már ennél többet akarok. Ha viszont csak egy jó filmet akarnék, ehhez nyúlhatnék – mondta.

Adam Driver egyébként tökéletes választás lenne a szerepre, mivel színészi karrierje előtt tengerészgyalogosként szolgált, ami azt jelenti, hogy jártas a hadviselésben, ami egy ilyen típusú filmnél azért nem árt. Tarantino szereti magára irányítani a figyelmet a biztosan meg nem valósuló ötleteivel, nemrég arról beszélt, hogy volt olyan pont, amikor komolyan elgondolkodott rajta, hogy elkészíti a Kutyaszorítóban című filmje remake-jét.


A figyelmetekbe ajánljuk