Egy regényt, valamint egy filmes könyvet.A Harper kiadó leszerződött Quentin Tarantinoval két könyv kiadására, amiből az egyik egy regény, a másik pedig egy filmekről szóló könyv. Előbbi a Volt egyszer egy... Hollywood regényverziója lesz. A filmrendezőlegenda ugyanis imádta gyerekként mindig, amikor még a nagy filmekhez kiadtak könyvesített verziót, így szeretett volna egyet írni a sajátjához is. Szerinte ugyanis ez egy borzasztóan alulértékelt műfaj az irodalomban.

Ami a filmes könyvet illeti, az amolyan mélyrepülés lesz a hetvenes évek filmjeinek világába. Ez tartalmazni fog esszéket, kritikákat, személyes jegyzeteket és találgatásokat a korszak legnagyobb rendezőiről, na meg az elkötelezett rajongójukról is Tarantino személyében. A Volt egyszer egy... Hollywood regényverziója jövő nyáron jelenik meg várhatóan nyáron, aztán pedig ősszel hangoskönyv és digitális formátumban is, a másik megjelenéséről egyelőre nincs információ.

(Forrás: Deadline)

Friss

Szólóalbumot ad ki a Blur és a Gorillaz frontembere

Már meg is érkezett az első kislemez Damon Albarn új albumáról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk