Jacques-Louis David: The Loves of Paris and Helen (Louvre)

Jacques-Louis David: The Loves of Paris and Helen (Louvre)

A PornHub tárlatvezetést tart erotikus festményekből

A Uffizi, a Museo del Prado, a Museé d'Orsay, a MET, a londoni Nemzeti Galéria és a Louvre kínálatából ajánlanak klasszikusokat többek között.


Online művészetoktatásba fog új projektjével a világ egyik legismertebb pornóoldala, a PornHub. Létrehoztak egy Classic Nudes, vagyis klasszikus meztelenségek nevű oldalt, ahol a művészettörténet erotikus klasszikusait mutatják be nekünk. Ráadásul a világ legmenőbb múzeumaiból és galériáiból válogattak.

A 30 képet tartalmazó online tárlat többek közt az Uffizi, a Museo del Prado, a Museé d'Orsay, a MET, a londoni Nemzeti Galéria és a Louvre kínálatából is válogatott olyan szexuális aktust vagy éppen orgiát megörökítő festményeket, amik a művészettörténet fontos alkotásai közé tartoznak.

Amennyiben csak a fotókat szeretnénk megnézni, arra is van lehetőség, de választhatjuk azt is, hogy közben Asa Akira pornósztár online tárlatvezetésével megyünk végig a képeken, aki narrálja a fontos tudnivalókat az alkotásról.

Nem ez az első ilyen projektje a PornHubnak, korábban mélyre ásott a legkorábbi erotikus felvételekért egészen 1890-ig, felújítva és digitalizálva a felvételeket. Például a legelső kamera által megörökített csókot tartalmazó felvételt is tartalmazta az erotikus filmek történelmét bemutató akkori válogatásuk.

(Forrás: Dazed)


A figyelmetekbe ajánljuk