home office

A távmunkával is meggazdagodhatunk - az 5 legjobb alternatíva

A munkaerőpiac rengeteg lehetőséget rejt magában, a járvány következtében pedig látváynosan átalakultak a lehetőségek, amiket a javunkra fordíthatunk. A FlexJobs munkaerőportál megvizsgálta, jelenleg melyek a legkeresettebb home office-munka lehetőségek.Ügyfélszolgálati képviselő

Az ügyfélszolgálati képviselők segítenek az ügyfeleknek a termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdések és problémák megoldásában. Ők a kapcsolattartók az ügyfelek és a vállalatok között, segítik az új vásárlók bevonzását, és információkat szolgáltatnak más termékekről/szolgáltatásokról – kezdi a listát a Haszon.hu.

Toborzó

A toborzók feladata az új munkavállalók felkutatása és szűrése. Koordinálják az interjúkat, menedzselik az álláshirdetéseket és segítik az új belépők beilleszkedését.

Könyvelő

A könyvelők segítenek a vállalkozásoknak kintlévőségeik begyűjtésében, pénzügyeik nyomon követésében és korrigálásában. Feladataik közé tartozik az adóbevallás, a pénzügyi nyilvántartások frissítése, valamint a bevételi és kiadási számlák vezetése.

Ügyvezető asszisztens

A vezetői asszisztensek a cégvezetők munkáját támogatják. Egyebek között megválaszolják leveleiket, kezelik a naptárjaikat, megszervezik az értekezleteket és az adminisztratív feladatokat is felügyelik.

Projektmenedzser

A projektmenedzserek munkája az adott iparágtól függően változhat, de nagy általánosságban, a pozíció nevéhez hűen az ügyfelek projektjeit felügyelik. Például kijelölik a szükséges erőforrásokat, elkészítik a költségvetést és nyomon követik a projekt előrehaladását.

(Haszon)

A figyelmetekbe ajánljuk