Sört csapolnak.

Szereted a sört? Akkor ezt a munkát neked találták ki!

Egy amerikai vállalat nem kevesebbet kínál, minthogy két éven át beutazhatod Amerikát, sőt még ingyen sört is ihatsz, ráadásul mindezek mellé busás fizetést is adnak.


A sör és a szeszes italok kedvelőinek az az elképzelés, hogy két éven át egy lakókocsival járják Amerikát, és több száz sör- és szeszfőzdét látogatnak meg, úgy hangozhat, mint egy valóra vált álom. Nos, a Harvest Hosts lakókocsis kempingekkel foglalkozó cég pontosan egy ilyen feladatra keres valakit – és a megvalósításhoz szükséges költségek nagy részét fedezi is.

A Harvest Hosts – ami egy tagsági program, amely lakóautósoknak hozzáférést biztosít különböző kempingezési lehetőségekhez szerte Észak-Amerikában – nemrégiben egy álláshirdetést tett közzé, amelyben egy AleBlazer-t keresnek. A feladat nem más, minthogy a kiválasztott személynek el kell látogatnia a Harvest Hosts által támogatott 500 sör- és szeszfőzdébe szerte az országban, és meg kell alkotnia „Észak-Amerika sörútját”.

Ez is érdekelhet: Horror árak: ennyibe kerül egy liter sör az Oktoberfesten

A Harvest Hosts egy feldíszített lakóautóval látja el az AleBlazert, amellyel minden egyes helyszínen egy éjszakát tölthet el – és mivel több mint 500 helyszínről van szó, a vállalat szerint ez egy kétéves munka. Emellett a cég szerint az érintett helyi sörfőzdék és szeszfőzdék összes itala benne van a „csomagban”, valamint egy életre szóló Harvest Hosts-tagság is jár a szerencsés kiválasztottnak.

Ami a tényleges fizetést illeti, a cég napi 50 dolláros (21.000 forint) ösztöndíjat kínál, ami azt jelenti, hogy az összes ingyen ital és a bérmentes lakókocsi ellenére a tényleges fizetés évente 18 000 dollár (75,6 millió forint).

Az ingyen sör fogyasztásán túl az AleBlazer-t arra kérik, hogy készítsen értékelést minden egyes helyszínről, és dokumentálja az utazást a közösségi médiában, plusz az utazónak az általa megszerzett információk segítségével meg kell terveznie a legjobb útvonalat a jövőbeli turisták számára.

És ha minden jól megy, a Harvest Hosts szerint a megfelelő személy tovább dolgozhat a cégnél, hogy mindenféle érdeklődési körnek és tapasztalati szintnek megfelelő „road trippeket” tervezzen, az alpaka farmok útvonalától kezdve a a golfpályák útvonaláig.

Cikkünk hasonló témában: A kávé tényleg jó a szervezetednek – akárcsak az étcsoki, a vörösbor és a sör is

Az egyetlen felsorolt munkaköri követelmény, hogy a pályázónak rendelkeznie kell érvényes amerikai jogosítvánnyal, tudnia kell lakókocsit vezetni, és 21 évesnél idősebbnek kell lennie. A jelentkezőknek továbbá bizonyítaniuk kell a sör- és szeszfőzdék iránti szeretetüket, a cég szerint a „képek és videók benyújtása erősen ajánlott". Bővebb információk ezen a linken találhatók.

Forrás: Food & Wine


A figyelmetekbe ajánljuk