sajtburgerek
Minden gyerek álma.

Egy kétéves texasi kisfiú 31 McDonald's-ból vásárolt sajtburgert rendelt édesanyja, Kelsey Golden telefonjával. Mint kiderült, a kiszállítás elvileg „véletlen" volt, de a kisfiú pontos szándéka nem derült ki a CNN beszámolójából – simán elképzelhető, hogy tényleg ennyi hamburgerrel akarta feldobni a saját és ismerősei napját.

Golden viszont elmondta, hogy otthonról dolgozik, viszont nem számított arra, hogy a fia elhappolja az okostelefonját. Pláne arra nem, hogy ezután megjelenik majd a 31 hamburgert szállító autó. A CNN szerint a gyerek egy tekintélyes borravalót is hagyott, így a teljes rendelése 91,70 dollárra, nagyjából 32 500 forintra rúgott.

Golden Facebookra posztolt fotója vírusként terjedt el, amelyen maga az apró sajtburgerrajongó látható egy halom hamburger mellett, miközben ingyen ebédet kínál a szomszédoknak. Golden azt is elmondta, hogy az egyik szomszéd beugrott, és hat darabot is elvitt, mert a terhesség miatt nagy volt az étvágya.

A hozzászólásokban más szülők igazi horrortörténeteket osztottak meg a gyerekek véletlen rendeléseiről, köztük volt olyan is, akinek az unokája véletlenül három iPhone-t rendelt az Amazonról, miközben az anyukája telefonjával játszott.

Mások egyszerűen csak azért álltak meg, hogy értékeljék a helyzet humorát, Golden pedig a CNN-nek elmondta, hogy örül, hogy posztja mosolyt tudott csalni valakinek az arcára – és a hamburgerek is elfogytak.

(Futurism)


A figyelmetekbe ajánljuk