Rihanna oldalra néz.

Rihanna is felkerült a Forbes dollármilliárdosokat bemutató listájára

A 34 éves popsztár, vállalkozó és várandós anyuka a Forbes milliárdosok klubjának teljes jogú tagja lett, ezzel olyan zenészek mellé csatlakozott, mint Jay-Z és Kanye West.


Rihanna állítólag Barbados első milliárdosa, aki 1,7 milliárd dolláros (589 milliárd forint) vagyonra tett szert, köszönhetően a Fenty Beauty kozmetikai termékcsaládban és a Savage X Fenty fehérnemű üzletben való részesedésének.

Rihanna jelenleg a lista 1729. helyén áll, és ezzel ő lett a világ leggazdagabb női zenésze.

A hip-hop első milliárdosa, JAY-Z a 2,076. helyen áll 1,4 milliárd dolláros (485 milliárd forint) portfóliójával, amely magában foglalja a Roc Nation birodalmát, és a TIDAL 2021-es eladását a Square-nek és az Armand de Brignac pezsgő eladását az LVMH-nak.

Ye (Kanye West) továbbra is a címlapokra kerül, de nem mindig a jó okok miatt. Mindezek ellenére a bankszámlaegyenlege rendben van.

A hip-hop sztár 2 milliárd dollárra becsült nettó vagyonával a rangsor 1513. helyén áll, köszönhetően az Adidas-szal kötött jövedelmező Yeezy partnerségének és a Gap-pel kötött hosszú távú megállapodásának. Ye egy év alatt több mint 200 pozíciót lépett előre a Forbes listáján.

A Forbes listájának legelső helyén a Tesla és a SpaceX alapítója, Elon Musk áll, aki a héten megvásárolta a Twitter egy jelentős részét, mintegy 2,89 milliárd dollár értékben. A dél-afrikai születésű vállalkozó nettó vagyonát 219 milliárd dollárra (76 ezer milliárd forint) becsülik.

Az Amazon-vezér Jess Bezos majdnem 50 milliárd dollárral lemaradva a második helyen áll, az ő vagyona jelenleg 171 milliárd (59 ezer milliárd forint) dollárt kóstál.

Forrás: Bilboard


A figyelmetekbe ajánljuk