rihanna stay

Ezt a Rihanna-klipet már 1 milliárdszor megnézték YouTube-on

Rihanna Stay című számának videóklipje hivatalosan belépett a YouTube képzeletbeli milliárdos klubjába.


RihannaStay című száma 2012-es Unapologetic című lemezén jelent meg, egy évvel később pedig kislemez lett belőle és videóklip is készült hozzá. A klipet Sophie Muller rendezte, aki már a 80-as években az Eurhytmics- és Sade-videókon dolgozott, a 2000-es évek második évtizedére pedig már igazi nagyágyúnak számított a szakmában, aki azon a ponton szinten mindenkivel dolgozott már.

Legismertebb munkája talán a Don't Speak klipje a No Doubtnak, ami szintén egy szomorkás ballada, akárcsak a Stay, szóval tökéletes választásnak tűnt. A videót 2013 február 12-én töltötték fel YouTubre, most pedig 8 évvel később a nézettsége átlépte az egymilliárdos álomhatárt.

Ugyanakkor ha le akarja nyomni a YouTube történetének legnézettebb videóklipjét, akkor még sokszor ennyien kell megnézzék, jelenleg ugyanis a Baby Shark 10 milliárddal vezet. Második a ranglistán a Despacito 7,7 milliárddal, harmadk pedig Johny Johny Yes Papa 6,1 milliárddal. Jelenleg a top30-hoz 3 milliárd feletti nézettség kell, de jó úton halad afelé.

(Forrás: Billboard)


A figyelmetekbe ajánljuk