Sebességet váltanak az Összetartók (x)
GettyImages

Sebességet váltanak az Összetartók (x)

Újabb fokozatba kapcsol az Összetartók.hu. A vállalkozók ingyenes üzleti közösségi oldala még több és még színesebb tartalommal, a vállalkozók mindennapjait segítő tanácsokkal jelenik meg a jövőben. Csatlakozz te is a megújult közösséghez és fejleszd a vállalkozásodat segítségükkel!


Még színesebb tartalommal, a vállalkozók mindennapjait segítő tanácsokkal újít az osszetartok.hu. Az üzleti közösségi oldal sebességet vált, a közösség és a vállalkozók igényeinek megfelelően nemcsak a pénzügyi kérdések megvitatására koncentrál.

A jövőben a vállalkozások olyan mindennapi problémáira is hatékony segítséget, tanácsokat, cikkeket és javaslatokat kínál a portál, mint például az ügyfélszerzés nehézségei, a váratlan helyzetek megoldásának lehetőségei, a pénzügyi egyensúly megteremtésének kérdései, az árazás problémái vagy éppen a munka és magánélet egyensúlyának megteremtése a vállalkozás irányítása során.

Jó ötletekkel találkozhatunk az oldalon az adminisztrációs kérdések kezelése, vagy éppen a munkaerő felvétele és megtartása, a marketing és a management területén is.

Az Összetartók.hu, a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) fejlesztésével létrejött üzleti közösségi oldal, ahol a magyar kis- és középvállalkozók közössége, valamint a legjobb banki, pénzügyi és üzleti szakértők segítik az érdeklődőket. A portál inspirációt nyújt az álmaikat és terveiket megvalósító vállalkozóknak, mindenki számára nyitott és teljesen ingyenes. A közösségi oldalon a vállalkozók online vehetik fel a kapcsolatot egymással – a kapcsolati háló építése itt ingyenes – máshol az ilyen szolgáltatások jellemzően a tagok által fizetett díjakból működnek.

A weboldal hasznos segítséget nyújt a vállalati finanszírozási problémák kedvező megoldásában, ismereteket nyújt és terjeszt. Az Összetartók.hu tudásbázisában szereplő leírásokban is elmagyarázzák a legfontosabb pénzügyi tudnivalókat és fogalmakat, ezen felül a szakértők megválaszolják a felmerülő – egyszerűnek vagy bonyolultnak tűnő – kérdéseket. Sikeres vállalkozások és beruházások bemutatott példáin keresztül is megismerhetik a felhasználók, hogyan és mire érdemes jó finanszírozási megoldást keresni.

Az Összetartók közössége olyan magyar kis- és középvállalkozókból áll, akik tapasztalataikkal és szakértelmükkel segítik egymást.

Egy vállalkozónak ugyanis ma már nem elég csak a szakmájában jónak lennie, rengeteg további ismerettel és képességgel kell felvérteznie magát a siker érdekében. Speciális tudást igényel az induló ötlet után a szükséges piac felkutatása, érteni kell a marketinghez, a fogyasztói elégedettségtől a márkaépítésen keresztül a beszállítói kapcsolatokig bezárólag számos területhez. Ismerni kell a meghatározó pénzügyi és adózási szabályokat és a vonatkozó összes további előírásokat, valamint ezek változásait, gyakorlati alkalmazásait. Ezeken felül felmerülnek a HR-kérdések is, hiszen a fejlődés kulcsfontosságú lépése a bővülés, amihez a legjobb munkatársakat kell megtalálni és kialakítani azt a csapatot, amellyel még sikeresebbé válhat a cég.

Az Összetartók felület eddig leginkább a pénzügyi problémák megoldására koncentrált a tapasztalatok megosztásával, hiszen a válság időszaka alatt a pályázati és finanszírozási lehetőségek jelentették a legnagyobb segítséget a vállalkozók számára. Az oldal megújítása során az eddigi tartalom olyan új, a vállalkozások és a vállalkozók mindennapi problémáival foglalkozó írásokkal egészül ki, amelyek segítik ezt a szektort a hatékonyabb és jobb működésben.

Az Összetartók.hu szerepe egyszerű, mégis kulcsfontosságú: segít az álmaikat és terveiket megvalósító vállalkozóknak

– hangsúlyozta Milassin Levente, a Magyar Fejlesztési Bank marketing és kommunikációs igazgatója.

Ma egy vállalkozás vezetése számtalan felelősséggel jár, de a nálunk megszerezhető tudással és a megosztható tapasztalatokkal, lehetőségekkel az egész közösség előrébb juthat.

Milassin Levente hozzáfűzte:

Az Összetartók.hu mindenki számára nyitott és teljesen ingyenes, az MFB ezzel is támogatja a hazai vállalkozások fejlődését.

Közös célok, közös sikerek, közös megoldások.

Legyél te is összetartó, támogasd szakértelmeddel mások vállalkozását, hogy ők is támogatni tudjanak téged. Szerezz hasznos információkat a www.osszetartok.hu weboldalon!

A figyelmetekbe ajánljuk