munkahely iroda emberek

Rangsorolták a magyar cégeket – íme a legjobb hazai munkahelyek

Dolgozói vélemények és egy speciális kritériumrendszer alapján rangsorolták a magyarországi munkahelyeket. Íme 10 cég, ahol a legjobb dolgozni hazánkban.


Több szempont szerint kellett minősíteniük a munkahelyeket jelenlegi és korábbi dolgozóknak a Munkahelyeink.hu felmérésében. Értékelték a vállalat juttatási csomagját, az előrelépési lehetőségeket, a munka és a magánélet egyensúlyát, a menedzsmentet, a vállalati értékeket, valamint a céges kultúrát és eljárásrendet – írja a Haszon.

Ez is érdekelhet: Mikor érdemes munkahelyet váltani? Tényleg a tíz év a határ?

A kutatást 2021. november 16. és 2022. december 31. között végezték. A végeredmény pedig az oldalon regisztrált több mint 10 ezer magyar felhasználó véleményét tükrözi.

A Top Employers rangsorainkkal arra kívánjuk felhívni a figyelmet, hogy az online értékelések és a közösségi állásfoglalások értékes támpontokká és visszajelzési csatornává váltak mind a vállalatok, mind a munkavállalók számára. A dolgozók véleményének nagy számban történő anonim megosztása a nyilvánosságban ma már nagyban hozzájárulnak egy átláthatóbb és hatékonyabb munkaerőpiac megteremtéséhez

– nyilatkoztaCostin Tudor, a portál alapítója és ügyvezető igazgatója.

  1. Audi Hungaria
  2. Bosch Magyarország
  3. PENNY
  4. McDonald’s Magyarország
  5. Lidl Magyarország
  6. MÁV-START
  7. SPAR Magyarország
  8. Magyar Telekom
  9. Continental Hungary
  10. eMAG

A következő hónapokban jónéhányan veszíthetik el a munkájukat egy új felmérés szerint, így az érintetteknek érdemes lehet jelentkezni az említett cégekhez. A friss, 508 vállalatvezető megkérdezésével készült kutatás alapján a magyarországi munkáltatók 32 százaléka tervezhet létszámleépítést, valamint 22 százalékuk munkaerőbővítést 2023 első negyedévében.

A piacon egyelőre nem érzékelhető tömeges elbocsátás. Ez csupán bizonyos területeken jellemző, egyes szakmákban ugyanakkor továbbra is munkaerőhiány van. Arra számítunk, hogy a munkaerőpiac dinamikája lelassul: mind a cégek, mind a munkavállalók kivárnak ahelyett, hogy új lehetőségek után néznének. A cégek oldalán továbbra is komoly bizonytalanság érzékelhető

- nyilatkozta Fehér Tamást, a felmérést végző ManpowerGroup magyarországi ügyvezető igazgatója.

A figyelmetekbe ajánljuk