Sergio Perez.

Különleges Louis Vuitton-táskában kapta meg a díját az F1 Monacói Nagydíj győztese

A múlt hétvégén Sergio Pérez vihette haza a 79. alkalommal megrendezett Forma–1-es Monacói Nagydíj első helyezettjének járó trófeát – valamint egy különleges utazótáskát, amely segít a trófea biztonságos és elegáns megőrzésében.


A Louis Vuitton által tervezett bőröndöt május 29-én, vasárnap adta át a mexikói versenyzőnek II. Albert herceg. A táska a francia divatház ikonikus monogramját viseli, ami a monacói zászló piros és fehér színeiben tündököl. Eközben a kézzel készített doboz piros vonalai egy „V" alakot formáznak, amely a győzelmet szimbolizálja.

Bár a vasárnapi futamot a heves esőzés miatt közel egy órával később indították el, Pérez végül győzelemmel zárt. A Forma–1 szerint Checo becenévre hallgató versenyző több pontot gyűjtött, mint bármely más mexikói pilóta a verseny történetében. Csak ebben a szezonban hét futamból 110 pontot kapart össze, amiben benne van a monacói győzelme és a márciusi Szaúd-arábiai Nagydíjon elért 4. helyezése is.

A divatház az F1 mellett többek között a Fifa futballvilágbajnokság, az NBA, a League of Legends, a 2023-as franciaországi rögbi-világbajnokság, a Davis-kupa, a Roland Garros és az Amerika-kupa kérésére is készített már bőröndöket.

Minden egyes tok a márka találó jelmondatát képviseli mely szerint „a győzelem Louis Vuittonban utazik".

Forrás: Robb Report


A figyelmetekbe ajánljuk