elon musk

Elon Musk

Elon Musk tévés lebőgése 20 milliárddal rövidítette meg vagyonát

A Tesla-részvények 15%-ot estek azóta, hogy a Saturday Night Live-ot vezette.


Elon Musk volt a világ leggazdagabb embere, hangsúly pedig a volton van. Ugyanis köszönhetően annak, hogy úgy érezte, elég vicces, hogy az Egyesült Államok legnépszerűbb szkeccsműsorát, a Saturday Night Live-ot vezesse, picit több, mint 20 milliárd dollárral csökkent a vagyona. Így már csak a világ harmadik leggazdagabb embere koszos 127,6 milliárd dollárral. Pff.

Mindez annak köszönhetően történt, hogy a befektetők a műsor láttán finoman szólva is újragondolták a kapcsolatukat a népszerű milliárdossal, aminek köszönhetően 15%-ot csökkentek a Tesla részvényei. Ez pedig pontos számokban kifejezve 20,5 milliárdos veszteséggel járt. Ráadásul a Musk által a műsorban promózott Dogecoin értéke is 30%-ot esett a műsort követő 24 órában. Vagyis a rajongói is vesztettek egy rakás pénzt, akik miatta fektettek be a mémből születő kriptovalutába.

Elon Musk epizódja már most elhíresült, mint legendásan rossz epizód. Még Jimmy Kimmel is a milliárdoson viccelődött a műsor után. Legyen ez jó lecke mindannyiunknak, hogy senki sem ért mindenhez, továbbá viccesnek lenni is egy szakma.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk