gray Mazda car

Egyelőre még nem tisztázott, hogy mi miért történt, de egy sofőr egy lopott mazdával megpróbált lehajtani egy lépcsőn, de beakadt az autóval két korlátja közé, ahonnan tűzoltóknak kellett kimenekíteniük.


Egészen hihetetlenül komikus dolog történt Spanyolország fővárosában, Madridban egy ember ellopott egy autót, de sikerült beragadnia egy lépcső korlátjai közé, ahonnan aztán ki kellett menteni. A tettes a Plaza Elíptica buszpályaudvaron lévő lépcsőn rekedt. A tűzoltóknak kellett kimenteniük a járművet a létesítmény belsejéből.

A sofőr kedden éjfél körül az A-42-es autópálya kizárólagos buszbejáratán keresztül tört be a Plaza Elíptica csomópont belsejébe egy lopott Mazda6-ossal. A jármű áthatolt néhány üvegajtón, és az állomás belső lépcsőjén rekedt, ahol nem tudta folytatni a menekülést, és végül elhagyta a járművet.

A madridi városi tűzoltóság a helyszínre érkezett, és bonyolult műveletet kellett végrehajtaniuk, hogy a járművet kiszedjék a lépcsőházból. A SAMUR-Protección Civil egységei is jelen voltak, akik a 12 de Octubre kórházba szállították a 36 éves sofőrt, aki a baleset után sértetlen maradt.

Az eset körülményei még nem tisztázottak, és egyelőre nem tudni, hogy a lopott Mazda vezetője hogyan került a Plaza Elíptica csomóponton belüli lépcsőre, ahol csapdába esett. A madridi városi rendőrség vizsgálja az esetet.

Nem először történt egyébként hasonló eset. Múlt héten egy autó cikázott végig egy Boston melletti fedett bevásárlóközpont második emeleti folyosóján. Egy idős nő terepjáróját vezetve lépett be egy bevásárlóközpontba, és nem gyalog, ahogy szakszerű lett volna.

(Forrás: Boing Boing)


A figyelmetekbe ajánljuk