Minden évben koncerttel ünnepelte a születésnapját eddig, ez a hagyomány pedig idén sem marad abba. Csak éppen online lesz a közönség.


Patti Smith minden évben ad egy kisebb, intimebb koncertet barátainak a születésnapján, ami december 30-ára esik. Úgy döntött, hog a hagyománynak a koronavírus-járvány sem szabhat gátat, az ideit is koncerttel ünnepli. Annyiban különleges lesz viszont az idei, hogy bárki részt vehet rajta, ha nem is fizikailag, de online.

A koncertre erre a linkre kattintva lehet jegyet vásárolni, most még 10 dollárért, vagyis nagyjából 3 ezer forintért, a koncert napján pedig 15 dollárért, vagyis nagyjából 4 ezer forintért. A show amerikai idő szerint este 9-kor kezdődik, ami magyar időzónában éjjel 3. Szóval ideális, ha treníroznánk magunkat a szilveszteri éberségre.

Idén egyébként turnéra indult volna az énekesnő, de ez a koronavírus-járvány miatt elmaradt, ahogy az összes zenész turnéja. Szóval a 30-ai, illetve nálunk már 31-ei koncert lesz az első alkalom idén, amikor Patti Smith fellép élőben. Az énekesnő saját elmondása szerint azóta nem töltött annyi időt otthon, mióta a gyerekei felnőttek, nem jellemző rá az egy helyben maradás – írja a Brooklyn Vegan.

Friss

A virtuális valóság révén megismerhetjük az emberi pszichét is?

A virtuális valóság biztos pont lehet az emberismeretben a jövőben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk