Reggeli összefoglaló - Paramount Network
Érdemes holnap belenézni a Paramount kínálatába: nosztalgikus hangulatot teremt a csatorna, és megidézik a tévé hőskorát.

Rendhagyó napot tart a Paramount Network április 1-jén. A csatorna a '80-as, '90-es évek legnagyobb tévésztárjait hozza újra a képernyőre: a legendás narrátor, Bozai József mellett Bay Éva, Mohai Gábor segítségével a tévézés hőskorának tartott korszak hangulatát idézik újra meg. A különleges Retro-napon a tévéadó egy speciális, korhű logót is kap majd.

A legizgalmasabb a holnapi adásban, hogy a bemondók úgy vezetik fel a csatornán játszott filmeket, mintha ugrottunk volna az időben három-négy évtizedet. A műsorlistán ráadásul olyan mai filmek és sorozatok lesznek láthatóak, mint például a Transformers, a Trópusi Vihar vagy a Yellowstone.

Holnap a manapság is mozis előzeteseket, főcímeket és stáblistákat narráló Bozai József hangi aláfestésével klasszikus, retró stílusú filmelőzeteseket is láthatnak majd a nézők. A Paramount közzé is tett pár ajánlót, amitől biztosan megjön a kedvünk holnap belenézni.


A figyelmetekbe ajánljuk