A könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV EMA idén Magyarországról jelentkezik. Az est egyik műsorvezetője a világhírű szupermodell, Palvin Barbara lesz, aki a rendezvény helyszíneiről és a kulisszák mögül élőben tudósít majd.


Egészen mostanáig egyszer sem adott otthont a régió ennek a világhírű eseménynek – tudjuk meg az MTI beszámolójából. A showhoz kapcsolódó összes televíziós, online megjelenésben Budapest és Magyarország emblematikus helyszínei központi helyet kapnak majd, amelyek egymilliárd nézőhöz jutnak el. A show által az egész világ figyelmét fel tudják hívni arra, hogy Magyarország a régió legjobb úti célja - hangsúlyozzák.

„Nagyon boldog vagyok, hogy én lehetek ennek a rangos nemzetközi eseménynek az egyik magyarországi műsorvezetője, az pedig külön öröm, hogy ráadásul Magyarországról jelentkezhetek majd be a műsor során. Azt hiszem, ez egy hatalmas lehetőség az országnak, végre megmutathatjuk a világnak, hogy milyen gyönyörű hazánk van"

– mondta a világhírű szupermodell.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk