Egy online slágercsatában fognak megmérkőzni egymással, amiben legnagyobb slágereiket versenyeztetik.


A két legendás producer, Swizz Beatz és Timbaland nagy sikerrel futtat a karantén óta egy online formátumot, amiben két nagy előadó összecsap egymással 20 körben. Mindegyik körben lejátszanak egy dalt a legnagyobb slágereik közül, amolyan fiktív boxmeccsként, a végső győztes pedig a közönség, ahogy végignézi, hogy legendák reflektálnak a saját és egymás munkásságára.

Swizz Beatz most elkotyogta, hogy egy jövőbeli Verzuz összecsapásra sikerült megnyerni az OutKastet és az A Tribe Called Quest rapformációt, hogy 20 körben versenyeztessék meg igencsak gazdag zenekatalógusukat. Vagyis Andre 3000 és Big Boi élőben fog szerepelni Q-Tip, Jarobi White és vélhetően Ali Shaheed Muhammad ellenében, amennyiben nem csak egy tag képviseli a két bandát.

Az A Tribe Called Quest azóta nem szerepelt közösen, hogy véget ért legutóbbi lemezük sajtókörútja, amin utoljára lehetett hallani a sajnálatos módon elhunyt egykori tagukat, Phife Dawgot. Az OutKast esetében a legutóbbi turnéjuk óta nem volt együtt a páros nyilvánosan, zenei duó minőségben. Ebből a szempontból is óriási dolog ez az összecsapás.

(Forrás: Brooklyn Vegan)

Friss

Napindító gondolat – 06.23.

Szerda reggel Brigitte Bardot gondolatait idézzük, aki fényképekben rejlő erőre hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Steven Spielberg a Netflixre fog filmeket gyártani

Pár éve még nagy kritikusa volt annak, hogy a Netflix filmjei jelölhetők legyenek Oscarra, most akár segíthet is nekik Oscart nyerni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy fellépés erejéig újból összeállt a Backstreet Boys és az 'N Sync fele

A Pride hónap alkalmából lépett fel a Backstreet Boys.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk