carey mulligan az ígéretes fiatal nőben
Összeszedtük, hogy a nyolc idei jelölt melyik szolgáltatásokon elérhető, ha esetleg bepótolnánk őket a gáláig.


A nomádok földje

A nomádok földje egy hatvanas éveiben járó nőről szól, aki miután mindent elvesztett, egy lakóautóval bejárja az Egyesült Államok nyugati részét. A film jelenleg a Hulun streamelhető.

A chicagói 7-ek tárgyalása

Aaron Sorkin filmje az 1968-as demokrata jelöltállításon történt felkelésről szól Chicagóban. A film a Netflixen elérhető.

Ígéretes fiatal nő

Az Ígéretes fiatal nő ahogy a címéből is kitalálható, egy fiatal nőről szól, akit egy trauma kísért a múltból. Aztán amikor egy barátnője nemierőszak áldozatává válik, úgy dönt, hogy bosszút áll a maga sajátos módján. A film elérhető YouTube-on, AppleTV-n Google Play-en és Amazon Prime-on is.

Mank

David Fincher filmje Herman J. Mankiewicz forgatókönyvíróról szól, aki éppen az Aranypolgáron dolgozik alkoholizmusával küzdve. A film a Netflixen nézhető.

The Father

Sir Anthony Hopkins egy demenciával küzdő idős embert játszik, aki megtagadja lányának segítségét, miközben a valósága apránként darabjaira hullik. A film elérhető AppleTV-n és Amazon Prime-on is, de szükségünk van egy külföldi VPN-re hozzá, mivel Magyarországon még nem elérhető.

Judas and the Black Messiah

A film Fred Hampton politikai aktivistáról szól, aki a Fekete Párducok vezetője volt és az FBI megfigyelte, később pedig meg is gyilkolta. Egyelőre viszont sehol sem elérhető, egy ideig az HBO Go-n volt látható.

Minari

A Minari egy, már az Egyesült Államokban született koreai család története, akik az amerikai álmot keresik. A film elérhető Amazon Prime-on, AppleTV-n és Google Play-en is.

Sound of Metal

A Sound of Metal egy heavy metal dobosról szól, akinek az élete elkezd darabjaira hallani, amikor elkezdi elveszíteni a hallását. A film jelenleg az Amazon Prime-on streamelhető.

A figyelmetekbe ajánljuk