De ez még nem minden, akár receptet is ajánl nekünk, esetleg emlékeztetőt küld.Több egyetem és a Microsoft kutatói kifejlesztettek egy okosabroszt, ami érzékeli azt, amit ráteszünk. Bár valószínűleg egy IPÁt nem fog felismerni, néhány tárolóedény esetében képes az adott tároló tartalmát érzékelni bizonyos anyagok esetén. Ugyanakkor a lehetőségek tárháza végtelen. Egy appot is fejlesztenek rá, mely receptet ajánl nekünk az alapján, hogy mit érzékelt az asztalon.

Ergo a jövőben akár kipakolhatunk mindent a hűtőnkből az asztalunkra, az okosabrosz pedig kitalálja, hogy mit készíthetünk abból, amink van.

Emellett különböző üzeneteket és értesítéseket is hagyhatunk majd magunknak a találmány által. Ha indulásnál mindig az asztalon felejtjük a kocsikulcsunkat, simán beállíthatunk egy értesítést róla magunknak, ami emlékeztet az tárgyra. Üzeneteket is hagyhatunk magunknak vele. Ha motiválni akarhatjuk magunkat, beállítjuk, hogy zargasson minket azzal, hogy fogjunk neki mosogatni, ha esetleg evés után üres edényeket pakolunk rá – írja az Engadget.

Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 02.26.

Péntek reggel Paulo Coelho gondolatait tolmácsoltuk, aki arra emlékeztet minket, hogy csak tőlünk a függ, életünk során melyik irányba haladunk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk