Sokak vártak már a funkcióra.

Áprilisban már mi is megírtuk, hogy hamarosan kezdetét veszi a lájkmentes élet az Instagramon. Ennek oka többek között az, hogy rengeteg felhasználó számára okozott szorongást a lájkok mennyisége. A kutatások általában a fiatal generációt emelik ki különösen, akiknek a legnagyobb gondot okozza, ha kevés kedvelésük érkezik. Sokszor a fiatalok odáig is elmennek, hogy a feltöltött tartalmat letörlik pusztán azért, mert nem kapott elég lájkot.

Most az Instagram bejelentette, hogy nem kell tovább várni: két év fejlesztést követően az egész világon elérhetővé teszik a funkciót, és a következő hetekben folyamatosan kerül rá az eszközökre. Ráadásul nem csak a mobilokra. Sőt:

a lájkmentes élet a Facebookon is elérhető lesz.

Akinek már megérkeztek a frissítések azok beállíthatják, hogy csak a saját bejegyzéseiknél ne legyenek meg a kedvelések számai vagy az egész oldalról tűnjenek el. A lájk-funkció persze megmarad, és használhatja a jövőben bárki, aki szeretné.


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk