Egy új felmérés alapján kifejezetten vágynak is rá azok, akik erről fantáziálnak.Egy amerikai kutatásban 822 olyan jelentkezőt vizsgáltak, akik monogám kapcsolatban élnek. A jelentkezőknek kérdéseket kellett megválaszolniuk a párkapcsolatukról, illetve a szexuális fantáziájukról, hogy hogyan, és miként szeretnék kivitelezni azt, ha egyáltalán tervezik. Az eredmény alapján a vizsgált emberek közel harmada, egészen pontosan 32,6 százaléka a szexuálisan nyitott kapcsolatot nevezte meg kedvenc fantáziájának, 80 százaléka pedig szeretné is megélni ezt a fantáziát a jövőben.

Egyébként egy bővebb, 2016-os kutatás alapján az Egyesült Államok lakosságának nagyjából 4-5 százaléka él nyitott párkapcsolatban és több, mint 20 százaléka élt már ilyenben élete során. Sőt, a milleniáloknak mindössze csak a fele szeretne teljesen monogám kapcsolatot. Egy tavalyi kutatás szerint a nyitott kapcsolatok működnek, amennyiben három dolog megvalósul: az egyik, hogy a nyitottság közös megegyezésen alapuljon. A másik, hogy folyamatos legyen a kommunikáció a két fél között. Végül, de nem utolsó sorban, hogy a pár mindkét tagjának kényelmes legyen az új szituáció. Ha azonban az egész csak egyoldalú, akkor a nyitottság általában nem működik – írja a BigThink.

Friss

Napindító gondolat – 06.23.

Szerda reggel Brigitte Bardot gondolatait idézzük, aki fényképekben rejlő erőre hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Steven Spielberg a Netflixre fog filmeket gyártani

Pár éve még nagy kritikusa volt annak, hogy a Netflix filmjei jelölhetők legyenek Oscarra, most akár segíthet is nekik Oscart nyerni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy fellépés erejéig újból összeállt a Backstreet Boys és az 'N Sync fele

A Pride hónap alkalmából lépett fel a Backstreet Boys.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk