Több kedvencünk is visszatér szeptemberben a Netflixre

A legnagyobb Netflix-rajongók jól tudják már, hogy minden hónapforduló újabb és újabb esélyt jelent kedvenceink visszatértére. A szeptember sem alakul másképp: lesznek itt szexről tanuló gimisek, spanyol bankrablás és maffiózókkal üzletelő háziasszonyok.​Good Girls – negyedik évad

Utoljára térnek vissza a Detroit külvárosában élő Beth, Annie és Ruby, a Good Girls című sorozatot ugyanis a negyedik évaddal véget ér. Ez azonban senkit ne szomorítson el, az utolsó szezonra ugyanis rengeteg izgalmat ígértek a készítők. Különben is, mit várhatnánk egy olyan sorozattól, ami azzal kezdődik, hogy három anya kirabol egy helyi boltot?

És, hogy pontosan mi a premierdátum? Szeptember 1.

Sex Education – harmadik évad

Lesz-e vajon olyan sorozat, amit a Sex Educationnál jobban várnak a rajongók? Szinte kizárt, a sorozat ugyanis az egyik legnagyobb sikerű, saját gyártású Netflix-tartalom, a 2019-ben bemutatott széria első részére például több mint 40 millió felhasználó volt kíváncsi.

A rajongók ráadásul nagyon ki vannak már éhezve Otis, Maeve és Eric szexoktatásaira, hiszen a harmadik évadra többet kellett várniuk, a koronavírus-világjárvány miatt ugyanis többször le kellett állítani a forgatásokat.

A várva várt pillanat azonban most eljött, a Sex Education legújabb szezonja szeptember 17-én debütál a streamingszolgáltatón.

A nagy pénzrablás – ötödik évad

Szeptember 3-án a spanyol televíziózás egyik legnagyobb megújítója is visszatér, felkerül ugyanis a Netflixre A nagy pénzrablás ötödik évada. A Good Girls-höz hasonlóan, a madridi tolvajbandáról szóló sorozatból is az utolsó szezont nézhetjük majd végig, ám utóbbi esetében két részletben ismerhetjük meg a sztorit.

Ahogy feljebb is említettük, az ötödik évad debütálása szeptember legelején lesz, a sorozat második felét azonban csak három hónappal később, december 3-án teszik közzé.

Lucifer – hatodik évad

És szintén egy zárószezonos sorozat, szeptember 10-én utoljára visszatér a már istenné előléptetett Lucifer is. A befejező, harodik évad 10 részes lesz és az előzetes infók szerint egy időugrással kezdődik majd.

A figyelmetekbe ajánljuk