Netflix logó egy tv-n.

A Netflix október 22-től újra megnyitja a dél-kaliforniai Bay Theatre at Palisades Village-t. Ez lesz a harmadik fizikai mozi, amellyel a streaming-szolgáltató partnerséget jelentett be.


A mozi a hétvégén nyitja meg újra kapuit Jeymes Samuel The Harder They Fall című filmjével – egy western, amelyben többek között Zazie Beetz, Regina King és Idris Elba is szerepel –. A teljes árú jegyek jelenleg 12 dollárba (3600 forint) kerülnek, míg a kedvezményes és a gyerekjegyek 10 dollárt (3000 forint) kóstálnak – írja a The Verge.

A vállalatnak nem ez lesz az első „mozis projektje", korábban 2019-ben nyitotta meg a New York-i Párizsi Színházat, és dolgozik a hollywoodi Egyiptomi Színház felújításán is. A Netflix sajtóközleményében azt írta, hogy az új teret különleges vetítésekre, eseményekre és filmjei mozis bemutatóira tervezi használni.

A közelgő Netflix-filmek premierjein és mozis megjelenésein túl a közönség számíthat még családbarát filmes programokra, klasszikus filmek 35 mm-es vetítéseire, személyes megjelenésekre, kérdezz-felelek típusú beszélgetésekre, ingyenes nyilvános rendezvényekre és még sok másra

– áll Scott Stuber, a Netflix globális filmekért felelős vezetője közleményében.

A Netflix szerint a nyitó hetek alatt a vetítésekhez ingyenes popcorn és ital is jár majd. A mozi a Palisades Village anyavállalatával, a Carusóval kötött partnerség keretében nyitja meg újra kapuit.

A Netflix azt tervezi, hogy bemutatja más, nagy érdeklődéssel várt filmjeit is. Ezek közé tartozik a Red Notice című akciófilm – amelyben Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot is feltűnik –, valamint Adam McKay Ne nézz fel! című alkotását is, amelyben olyan sztárok szerepelnek, mint Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Jonah Hill és Timothée Chalamet.

A figyelmetekbe ajánljuk