Napindító gondolat – 01.13.

Meg kell állnunk egy pillanatra, hogy befogadhassuk a valódi műveket – mondta el Káel Csaba a Hamu és Gyémánt magazinnak adott interjúban. Napindító gondolat egy tartalmas beszélgetés részletéből.


A művészet ereje

Hamu és Gyémánt

„Mindent gyorsan élünk meg, pedig igenis meg kell állni, le kell lassítani. Akár egy verssornál is. Mindenből lehet tanulni, de hagyni kell, hogy hasson: értsük meg, nekünk mi közünk van mindehhez" – mondta el Káel Csaba a Hamu és Gyémánt magazinnak adott interjúban. „A komolyzenére is úgy tekintünk, mint egy elvont műfajra, pedig ez is a szórakoztatásból indult el."

Miben segítette karrierjét mérnöki diplomája? Hogyan mutatkozna be egy elevator pitchben? Mi a különbség rendezés és cégvezetés között? Milyennek tartja a mai művészetfogyasztó embereket? Káel Csabát, a Müpa vezérigazgatóját, a film- és operarendezőt, a friss Kossuth-díjast kérdeztük sokszínű életútjáról. Az interjú a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában olvasható.

Káel Csaba interjú és fotók a Hamu és Gyémánt magazinban

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt aktuális lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

A figyelmetekbe ajánljuk