Eljött a meleg és nem tudod, hogy mit hallgass? Ajánljuk figyelmedbe a Hamu és Gyémánt nyári playlistjét friss dalokkal és klasszikusokkal egyaránt.


Az igencsak furára sikerült tavasz után végre valahára úgy tűnik, megérkezik a nyár és a forróság, az oltások haladásával pedig szép lassan mindenki előveheti a strandszettjét. El lehet kezdeni szervezni a kerti sütögetéseket, vagy hamarosan újra egy hűvös klubban lehet izzadni zenére.

Amire biztosan szükséged lesz a nyáron, az egy jó alapos, nyári playlist, ami elkísér a meleg évszakban végig, amit berakhatsz azokon a bizonyos kertibulikon, vagy amire jó érzés csak úgy lazulni otthon rá, amikor leolvadnak éppen az ablakok a melegtől. Micsoda véletlen, de pont akad egy ilyen playlistünk számodra! Szóval jó sok munkát megpsórolva összeraktunk neked egy majdnem 6 és félórásat friss és klasszikus dalokkal egyaránt, hogy ezzel már ne kelljen bajlódj.


Cikkünk megjelenését a Daikin támogatta.


Friss

Ezért lehet fontos a hazai áru fogyasztása

A szezonális áru vásárlása jót tesz a környezetnek, a termelőknek és a pénztárcánknak is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk