Robert Plant igencsak meglepő kijelentést tett.


A Stairway To Heaven minden idők legismertebb rockhimnusza, amit milliók tartanak egyik legnagyobb kedvencüknek, ennek ellenére a Led Zeppelin frontembere, Robert Plant rendkívül meggyűlölte az évek során.

Hosszú idő után egyetlen egyszer tetszett neki, mégpedig akkor, amikor a Heart feldolgozását hallgatta 2012-ben a Kennedy Center gálán. A Heart gitáros-vokalistája, Nancy Wilson felidézte a nyolc évvel ezelőtti pillanatot.

A koncert után Plant, akit láthatóan meghatott az előadás, elmondta, hogy negatív érzéseket táplált a dallal kapcsolatban, de a lány segített megváltoztatni a véleményét.

„A fellépés remekül sikerült, majd utána egyesével odajöttek hozzánk a Zeppelin tagjai gratulálni. John Paul Jones és Jimmy Page csak megdicsértek minket, hogy jó munkát végeztünk, Robert Plant viszont meglepett, mert azt mondta, hogy az évek során nagyon megutálta a Stairway To Heaven-t, mivel rengetegen feldolgozták és általában kivégezték a dalt. De azt mondta, hogy mi király munkát végeztünk. Ezek után különösen jólesett, hogy a mi produkciónkat méltónak érezte ehhez a nagyszerű dalhoz"

– emlékezett vissza Wilson.

Íme, a csodás feldolgozás:

Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk