Csak a harmadik szám a kétezres évek első évtizedéből, aminek sikerült.


2002-ben jött ki Eminem Lose Yourselfje a 8 mérföld című filmjéért, a dal pedig leuralta a slágerlistákat, végül a legjobb betétdal Oscar-ját is elhozva a rappernek. Most, majdnem 20 évvel később a szám most Spotify-on is bekerült a legsikeresebb dalok szűk kategóriájába, ugyanis átlépte az 1 milliárd lejátszást.

Eddig mindössze csak két dalnak sikerült ez a kétezres évek első évtizedéből. Az egyik Jason Mraz I'm Yours című dala, a másik a The Killers Mr. Brightside-ja, most pedig a Lose Yourself lett a harmadik. Minél régebbi egy dal egyébként, annál kevésbé valószínű, hogy könnyen meglépi ezt a szintet. Ami a 2000 előtti időszakot illeti, mindössze az Oasis Wonderwalljának és a Queen Bohemian Rhaposodyjának jött össze eddig ez a dicsőség.

A rapper egy nem túl szerény videóban ünnepelte meg a streaming mérföldkövet egy videóval, amiben felsorolja a dal összes további sikerét a slágerlistáktól a díjakig.

(Forrás: Billboard)


Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk