Először lépte át a bűvös milliárdos határt egy szám a 90-es évekből.


Nemrég lett 25 éves az Oasis nagy sikerű (What's the Story) Morning Glory? című lemeze, ennek köszönhetően pedig egy évfordulós újrakiadás is megjelent. Valószínűleg ez is segíthetett abban, hogy az album egyik dala, az 1995 október 30-án kislemezként is kiadott Wonderwall átlépte Spotify-on a bűvös milliárdos meghallgatást. Ezzel pedig a legelső dal a 90-es évekből, ami átlépte ezt a határt – írta meg az Uproxx.

Viszont a 2000 előtti dalok között is csak második, mindössze a Bohemian Rhapsody előzte meg a Queentől, ami 1,3 milliárdnál tart. De ami a 2010 előtti dalokat illeti, abban is egy 4 dalos elit klub tagja, a felsorolt két dalon túl Eminem Lose Yourselfje és Jason Mraz I'm Yours-a érte el a milliárdos hallgatást a Wikipédia szerint. Hogy érzékeltessük, hogy ez mekkora dolog, a legtöbbet streamelt dal a platformon jelenleg Ed Sheeran Shape Of You-ja, ami 2,6 milliárdnál jár.

Friss

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Íme, 3+1 ötlet a fokhagyma felhasználására

A fokhagyma antioxidánsokban és természetes antibiotikumokban gazdag egészséges zöldség. Hogyan használhatnánk fel minél sokrétűbben a hétköznapokban?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk