Először ajánljuk, hogy nézd meg hang nélkül, majd tippelj, milyen típusú zene szól a képek alatt. Meg fogsz lepődni!


Július 30-án érkezik Billie Eilish új albuma, a Happier Than Ever, az énekesnő pedig most egy újabb kislemezzel próbálja könnyebbé tenni a várakozással telő időt. Tavaly megjelent az új albumról a My Future és a Therefore I Am, idén pedig kijött róla a Your Power című kislemez. Most a Lost Cause című szám kapott videót.

Az énekesnő videói híresek arról, hogy kifejezetten sokkolóak vagy durvák tudnak lenni. Ugyanakkor ehhez lassan annyira hozzászoktunk, hogy az énekesnőnek mindig egyre sokkolóbb dolgot kell húznia. Legutóbbi klipjében például megfolytja egy óriási anakonda a dal végére. Ezek után mivel tud még sokkolni?

Például erős kontraszttal a zene és az azt kísérő képsorok között. Éppen ezért ajánljuk mindenkinek azt a játékot, hogy először úgy nézze a videót, hogy teljesen elnémítja, majd próbálja elképzelni, hogy milyen zene is szólhat alatta. Egészen biztos nem arra számítasz majd, mint amit hallassz. Mintha egy tök másik számhoz készült volna a klip.


Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk