Az HBO meghallotta a rajongók kívánságát.

Ugyan pár napja még arról volt szó, hogy májusban Magyarországon még biztos nem debütál a 2004 után visszatérő sorozatot, és csupán az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban lesz megtekinthető a HBO Max műsorán, most mégis jó hírek érkeztek.

Végül a Friends: The Reunion néven érkező epizódról itthon sem maradnak le a sorozat rajongói, és május 27-én a HBO Max premierjével egyidőben kerül fel a hazai HBO Go kínálatára is.

Az biztos, hogy a különleges epizód tartogat meglepetéseket, hiszen az HBO Max is felhívta a figyelmet arra, hogy ugyan a színészek együtt térnek vissza a képernyőre, de nem a szerepeikben lesznek láthatóak, hanem önmagukat alakítják majd.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Matthew Perry mellett olyan sztárvendégek is megjelennek majd, mint Justin Bieber, Lady Gaga, a világhírnevű koreai fiúegyüttes, a BTS, David Beckham, Kit Harington, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Reese Witherspoon vagy Tom Selleck


Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk