Úgy tűnik, manapság már a legártatlanabb dolgokba is képesek belekötni az emberek.


A közel egy éves zárva tartás után, pénteken újra kinyitott a kaliforniai Disneyland. A kényszerszünet alatt pedig az üzemeltetőknek volt idejük arra, hogy kisebb felújításon essen át a park. Ám amikor a turisták megpillantották a rekonstruált Hófehérke-témájú futamot, néhányan - köztük egy helyi újság is – nem igazán voltak elragadtatva.

A kalandos túra végigvezeti a látogatókat Hófehérke történetén: a vadász elől való meneküléstől elkezdve a törpékkel való összebarátkozáson át a csúnya boszorkány cseljéig. A kritikusok legfőbb problémája azonban az ikonikus finálé volt, ahol a mese szerint a herceg csókkal ébreszti fel a halottnak vélt hercegnőt, aki szerencsére nem nyelte le a mérgezett falatot, csupán a torkán akadt.

De mi lehet ezzel a baj?

Hófehérke ebben a szituációban eszméletlen volt, így nem lehetett felkészülve a csókra. A bírálók szerint ebből kifolyólag a felek között nem csattanhatott el szerelmes csók. A San Francisco Gate újság pedig követeli, hogy a csókot távolítsák el a látványosságból.

Természetesen hamar felszólalt az ellentábor is, akik próbálták megvédeni a történetet:

„Ugyan már ez egy tündérmese!"

– mondta a rajzfilm egyik kedvelője, aki hozzátette, hogy azt senki se felejtse el, hogy ez a csók mentette meg a hercegnőt.


(Vt)

Friss

4 fűszer, amik rendkívül egészségek

Rengeteg fűszert gyógyászati tulajdonságaik miatt használtak, mielőtt a gasztronómia meghatározó alappilléreivé váltak volna. A modern tudomány pedig bebizonyította, hogy közülük jó néhány valóban figyelemre méltó egészségügyi előnyökkel jár.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Wikimedia

Európa egyik leggyakoribb lepkefaja képes akár 14 ezer kilométert is megtenni

A bogáncslepke akár 12-14 ezer kilométert is megtesz Afrika és Európa között kedvező időjárási körülmények esetén. Ez pedig a leghosszabb vándorlási útvonal, amelyet egy rovar megtesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 + 1 film, ami bizonyítja, hogy Meryl Streep bármilyen akcentussal képes játszani

Talán nem túlzást azt állítani, hogy Meryll Streep generációjának legnagyobb színésznője, ezt pedig tökéletesen alátámasztja az a tény is, hogy a többszörösen Oscar-díjas művész szinte bármilyen akcentussal képes eljátszani szerepeit. A kételkedőknek mutatunk is gyorsan 4 + 1 példát.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk