A Gucci-ház című film posztere.
Az új teaserben Gaga piros ruhát, fekete kesztyűt és gyémántokat visel, amikor bemutatkozik Adam Driver által játszott Maurizio Guccinak egy partin.

A Lady Gaga főszereplésével készülő House of Gucci november 26-án érkezik. Már csak egy hónap van hátra a sztárokkal teletűzdelt film premierjéig, és a szerdán (október 27.) közzétett új teaserben az énekesnő által játszott Patrizia Reggiani először találkozik a divatház moguljával, Maurizio Guccival.

A pár végigtáncolja az éjszakát, mielőtt a trailerben olyan jelenetek következnek, amelyek a Gucci család gazdagságát mutatják be: Olasz síutak, vízparti nyaralók és fényűző divat.

A Gucci olyan, mint egy torta. Megkóstolod, és többet akarsz, aztán az egészet magadnak akarod

– mondja Driver a trailerben, amelynek végén Gaga megígéri Paolo Guccinak (akit a felismerhetetlenre maszkírozott Jared Leto alakít), hogy megtart egy titkot, és egy módosított szent keresztre esküszik: "Atya, fiú és a Gucci-ház".

Gaga a The Wall Street Journalnak beszélt Patrizia szerepéről, és elárulta, hogy a legendás, Tony Bennett-tel való együttműködése inspirálta őt a karakter megformálására.

Tudtam, hogy egy gyilkost fogok játszani. Azt is tudtam, hogy Tony mit gondol arról, hogy az olaszokat a filmekben sokszor bűnözőkként ábrázolják. Valódi személyt akartam Patriziából faragni, nem pedig karikatúrát. Úgy éreztem, a legjobb módja annak, hogy tisztelegjek Maurizio és az olaszok előtt, az az, hogy az alakításom hiteles legyen, egy nő szemszögéből.

– magyarázta Gaga.

A Gucci-ház november 25-én kerül a magyar mozikba.

Forrás: Bilboard

A figyelmetekbe ajánljuk