Megjelent a Voyagers előzetese.Az emberi faj jövője válságban van. Emiatt egy csapat engedelmes fiatal nő és férfi elindul egy távoli bolygó meghódítására és gyarmatosítására. Így kezdődik a Voyagers sztorija, ám – ahogy azt az előzetesben is látni lehet – nem csak erről van szó.

Az űrhajó utasai valamilyen tudatmódosító szer hatására felszínre hozzák állatias ösztöneiket. Megjelenik a buja vágy és a hataloméhség. Az emberi természet egy primitívebb oldalát ismerhetjük meg ebben a káoszban.

Neil Burger, a Csúcshatás, A beavatott és A mágus rendezőjének új filmje a Voyagers, melyben Tye Sheridan (X-Men), Lily-Rose Depp (Savage), Fionn Whitehead (Dunkirk), Isaac Hempstead Wright (Trónok harca) és Colin Farrell (Úriemberek) is szerepet kapnak.

A Voyagers megjelenését 2021. április 9-ére tervezik az Egyesült Államokban, de belföldi bemutatóról egyelőre nem jelent meg hír.

(Forrás: IGN)

Friss

Ezért lehet fontos a hazai áru fogyasztása

A szezonális áru vásárlása jót tesz a környezetnek, a termelőknek és a pénztárcánknak is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk