Ő veszi át Kate McKinnontól Elizabeth Holmes szerepét, aki egy róla készült dokumentumfilmmel vált igazán ismerté.


Elizabeth Holmes akkor vált igazán csak ismertté, amikor kijött az HBO The Inventor című dokumentumflmje, ami Theranos nevű cégének egészen bizarr felemelkedését és bukását mutatja be. Az egykor a női Steve Jobsnak kikiáltott Holmesról gyakorlatilag kiderült, hogy egy csaló.

A sztorira rögtön lecsapott a Hulu, ami minisorozatot készít a sztoriból. Eredetileg Kate McKinnon játszotta volna Holmest, de ő ismeretlen okokból otthagyta a projektet. Helyére viszont Amanda Seyfried ugrik be, akit nemrég Oscarra jelöltek a Mank című filmben nyújtott alakításáért.

A sorozat egyébként nem a dokumentumfilmet, még csak nem is a dokumentumfilm egyik alapjául szolgáló könyvet veszi alapul, hanem az NBC News podcastjét a Theranos egészen különös esetéről. A tervek szerint már nyáron elkezdenék forgatni, de persze ezt a járványhelyzet még alakíthatja.

(Forrás: A.V. Club)


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk