britney spears
Getty Images

Megrendítő dokumentumfilm készül Britney Spears életéről

A The New York Times legújabb dokumentumfilmjében elmélyedhetünk a titokzatos Britney Spears jelenségben.

A Framing Britney Spears című dokumentumfilm nyomon követi az énekesnő sztárrá válását, az apjával való zűrös viszonyát, a mentális betegségeivel folytatott küzdelmeit, és az azt követő kórházi kezeléseket. Emellett pedig jelentős szerepet kap #FreeBritney, azaz Szabadítsuk ki Britney-t mozgalom is, melyet Spears rajongói tavaly nyáron indítottak, hiszen egyfajta „börtönben" él a sztár – számolt be róla a Dazed.

39 évesen a mai napig nem dönthet egyedül a pénzügyeiről, de a magánéletét és a karrierjét érintő kérdésekben sem. Az otthonát sem hagyhatja el édesapja engedélye nélkül, nem élhet teljes felnőtt életet. Az énekesnő ennek okán kérvényezte a szülői felügyelet megszüntetését, de a bíróság elutasította kérését és 2021 szeptemberéig meghosszabbították a jogot.

Jamie a mai napig tagadja, hogy terrorizálná a lányát:

„Amikor egy családtagnak gondozásra és védelemre van szüksége, a családoknak az a dolguk, hogy oltalmazzák és megtegyék a lehető legtöbbet a szeretteikért, ahogy azt én is tettem az elmúlt 12 évben. Rendíthetetlen szeretetet és heves védelmet nyújtok a lányomnak, és megóvom azoktól, akik ártani akarnak neki vagy a családomnak"

nyilatkozta egy hónappal ezelőtt a CNN-nek.


A figyelmetekbe ajánljuk