Varsics Péter nagyjátékfilmjében az irodalmár András minden igyekezete ellenére sikertelen, míg a bestseller szerző Kata az olvasók kedvence.


Varsics elárulta, hogy kifejezett céljuk volt, hogy olyan filmet mutassanak be, ami hordoz magában egy jó adag érzelmi igazságot és őszinteséget ellentétben azzal, amit sokszor a műfaj diktálni szokott.

Az Így vagy tökéletesben éppen ezért olyan, széles réteget megszólító mozit látok, amely nem csak a szellemességével, a humorával és a kiváló szereplőgárdájával, hanem személyességével is megnyerheti magának a nézőket. Őszintén, mégis szórakoztatóan mesél valódi érzelmekről és mindenkit érintő kérdésekről"

mondta a rendező a 24.hu-nak, ahol először volt látható a trailer.

A főszerepeket Fekete Ernő és Béres Márta játsszák, mellett feltűnik még Lengyel Tamás, Dér Zsolt, Hais Dorottya, Hegedűs D. Géza, Trokán Nóra, Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter és Gáspár Tibor is.

Az Így vagy tökéletes december 3-tól látható a hazai mozikban.

Friss

MTI/Balogh Zoltán

Szabó T. Anna: Porbeszéd

Az Alibi - hat hónapra egy félévente megjelenő antológia, melybe neves szerzők adott témában írt verseit, novelláit, gondolatait olvashatjuk. Cikksorozatunkban ezekből a szövegből válogatunk. Ebben a részben Szabó T. Anna egyik versét tolmácsoljuk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több ezer kilométert hánykolódott az óceánon egy most célba ért palackposta

És már válaszoltak is rá.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk