Részlet a Mátrix: Feltámadások című filmből.
Warner Bros.

A kritikusok már megnézték az új Mátrix-filmet – ezt gondolják róla

Nemsokára megérkezik a Mátrix: Feltámadások, egyes kritikusok azonban hamarabb megtekinthették a filmet, ők pedig nem haboztak megírni a véleményüket az új moziról.

A Mátrix-fanok már nagyon kíváncsiak Neo és csapatának új kalandjaira, hiszen már csak pár nap van hátra a hivatalos premierig. A szokás szerint a filmet gyártó stúdió egyes kritikusoknak hamarabb lehetőséget biztosított a film megtekintésére.

A visszajelzések alapján egy nagyon erős, izgalmas alkotásra számíthatunk, mivel a Twitteren közölt rövid bejegyzések szinte csak dicsérik a Lana Wachowski által rendezett filmet.

Íme néhány gondolat az új Mátrix-filmről:

A MÁTRIX: FELTÁMADÁSOK egy teljes robbanás. Furcsa, romantikus, extrém, meta, és következetesen vicces. Én valahogy imádtam. (Továbbá, ebben a filmben mindenki nevetségesen dögös.)

– írja Chris Evangelista a Twitteren.

A MÁTRIX: FELTÁMADÁSOK tökéletes; ugyanolyan polarizáló és tompa, mint a többi folytatás, és örülök, hogy létezik. Teljesen komoly Wachowski sci-fi hülyeség és állkapcsot leejtő akció. Hatszázszor fogom megnézni.

– tweetelte @BrettRedacted

A #MatrixResurrections nagyon szórakoztató volt. A film természetesen kijavít sok olyan problémát, ami zavart a 2-ben és a 3-ban. Lana Wachowski annyira következetes mindenben, egészen a Warner Bros-ra vonatkozó megjegyzésekig. A koncepciók sokkal földhözragadtabbak és elérhetőbbek, mint az előző filmekben.

– jegyezte meg @valeriecomplex

A Mátrix: Feltámadások december 23-án érkezik meg a magyar mozikba.

Forrás: Slash Film


A figyelmetekbe ajánljuk