Marilyn Monroe arcképe Legóból
LEGO

Marilyn Monroe arcképét is kirakhatod a LEGO Art készletével

Marilyn Monroe, a The Beatles, a Marvel és a Star Wars univerzumának rajongói is saját kezűleg épített portrékkal dobhatják fel az otthonuk vagy irodájuk falát a LEGO új, Art készleteivel.


A LEGO Art készletek új kreatív élménnyel segítenek a felnőtteknek kikapcsolódni és feltöltődni, miközben a fekete vásznat (ebben az esetben kis összekapcsolt alaplapokat) LEGO lapocskákkal díszítik. Minden szett több változatban is megépíthető, hogy a popkultúra kedvelői saját ízlésüket is belecsempészhessék LEGO Art alkotásukba. A művek azután is könnyedén átépíthetőek, hogy kihelyezték őket a szobában. A négy készlet mindegyikéhez tartozik egy exkluzív aláírással ellátott lapocska – amely nem hiányozhat az igazi műalkotások mellől – illetve egy új akasztós elem is, amellyel könnyen felakasztható és áthelyezhető a mű.

Marilyn, az ikon

\u200bLEGO Marilyn Monroe k\u00e9pek

LEGO

A pop-art rajongói megalkothatják Andy Warhol 1967-ben készült híres, élénk rózsaszín műalkotását Marilyn Monroe-ról, amelyet a LEGO lapok segítségével akár háromféle színben is újratervezhetnek.

Gombafejek

\u200bLEGO The Beatles k\u00e9pek

LEGO

A LEGO a Beatles-őrületükre is gondolt, akik John Lennon, Sir Paul McCartney, George Harrison és Sir Ringo Starr LEGO-portréját is is kirakhatják a színes kis elemekből.

Vasember háromszor

\u200bLEGO Vasember k\u00e9pek

LEGO

A szuperhősrajongók maguk dönthetik el, hogy a 3 az 1-ben szett hőseit milyen kiegészítőkkel ruházzák fel: MARK III, a HULKBUSTER MARK I vagy a MARK LXXXV páncéllal. Miután meghozták ezt a nehéz döntést, klassz részleteket tudhatnak meg a szettről, illetve a filmzene mellett különféle történeteket hallgathatnak meg a Marvel szakértőktől a csomaghoz járó mellékleteknek hála. Azok a rajongók, akik Tony Stark helyébe kívánnak lépni, kombinálhatják is a három készletet, és elkészíthetik a végső Vasember-műalkotást.

A sötét oldal

\u200bLEGO Star Wars k\u00e9pek

LEGO

Üdvözöld a messzi-messzi galaxis gonoszait ezzel a 3 az 1-ben portrékészlettel! Válogass Darth Vader, Darth Maul vagy Kylo Ren portréi közül, vagy emeld magasabb szintre műalkotásodat a három szett kombinálásával, és alkosd meg Darth Vader felülmúlhatatlan fali önarcképét!

A LEGO Marvel Studios Vasember készlet 2020. augusztus 1-jétől, kizárólag a LEGO.hu weboldalon, illetve a LEGO Store boltok polcain lesz elérhető, míg a többi három készlet ugyanettől a naptól kezdve egyéb üzletekben is kapható lesz.

A figyelmetekbe ajánljuk