Többek között A csillagszemű juhász, A kiskakas és a gyémántfélkrajcár és A királyság az üveghegyen túl is a Viber matricacsomagjába kerültek a magyar népmesék napja alkalmából.


A matricákon a régi kedvenc karaktereink elevenednek meg. A mesés matricacsomagban Gulyás Lídia, a magyar Instagram-közösség egyik legismertebb giffgyártójának és egyben úttörőjének köszönhetően elevenednek meg kedvenc karaktereink és azok szállóigéi. A Viber ezáltal támogatja, hogy a népmesék csodás és egyedi világa ne merüljön feledésbe, és az elkövetkező generációk is megismerhessék a csillagszemű juhászt, a kiskakast gyémánt félkrajcárjával, és a megannyi királyság üveghegyen is túlmutató történeteit – adta hírül a Márkamonitor.

Friss

MIT

Olyan arcmaszkot terveznek, ami elpusztítja a koronavírust

A hagyományos arcmaszkok ugyan hatékonynak bizonyultak a koronavírus terjedésének mérséklésében és csökkentik a fertőzés kockázatát, azonban nem nyújt száz százalékos védelmet. A Massachusetts Institute of Technology (MIT) kutatói azonban egy lépéssel többet szeretne: olyan maszkot, ami inaktiválja a vírusokat.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk