Fiola és Gulácsi

Fiola és Gulácsi

Három magyar is kiemelkedő statisztikákat produkált az EB-n

Gulácsi védések számában volt kiemelkedő, Orbán tisztázásokban, Fiola pedig szerelésekben.


A foci EB csoportkörének lezárultával a Squawka úgy döntött, hogy összesíti a játékosok statisztikáját, hogy kiderüljön, kik voltak eddig a torna kiemelkedő játékosai. Három statisztikában pedig egy-egy magyar játékos is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a torna során.

Az egyik Fiola Attila, aki a 6. legtöbb szerelést mutatta be percarányosan a torna során, szám szerint 9-et, többet, mint Kante. A másik Willi Orbán, aki az 5. legtöbb tisztázást hozta össze, szám szerint 19-et. Gulácsi pedig a 6. legtöbb védést mutatta be, egészen pontosan 11-et.

Szóval számokkal kifejezve a magyar védelem abszolút kiemelkedően játszott, Gulácsi pedig a statisztikák alapján is a torna egyik legjobb kapusa. Érdekesség, hogy Kevin De Bruyne 2 meccs alatt is több, vagy ugyanannyi helyzetet alakított ki, mint bárki más a tornán. Ez igazolja a belgák második meccsét, ahol igen komoly bajban voltak addig, amíg a Manchester City középpályása be nem állt és gólt nem szerzett, szóval őt kell megállítania elsősorban annak, aki a belgákat akarja.


A figyelmetekbe ajánljuk