zöld növényt tart valaki a kezében
Április 22-én, a Föld napja alkalmából világszerte különféle eseményekkel hívják fel a figyelmet a környezettudatosságra. Minden apró cselekedet számít, így már azzal sokat tehetünk a zöld jövőért, ha a fenntarthatóságot szem előtt tartva választjuk meg, mi kerüljön a kosarunkba.

Az asztal

k\u00f6rnyezettudatos asztal k\u00f6nyvekkel

EcoBirdy

Egy környezetbarát asztalka, ami pont olyan jól mutat a nappaliban dekorációként, mint a gyerekszobában játszó funkciót betöltve. Az EcoBirdy organikus formát öltő díjnyertes darabja egy különleges eljárás útján – és a márka által szabadalmaztatott – újrahasznosított műanyagjátékokból készült, könnyen tisztítható és akár a kertben is kiválóan megállja a helyét.

Ár: ~ 128 ezer HUF

A cipő 

fekete Prada cip\u0151 \u00fajrahasznos\u00edtott m\u0171anyagb\u00f3l

Prada

A tornacipők általában praktikus választásnak számítanak, azonban ez a Prada darab ennél is többet tud. A lecsatolható zsebekkel ellátott magas szárú cipő a Re-Nylon kollekció egyik ékköve, ami a modern luxust, a kényelemmel és a fenntarthatósággal ötvözi: az óceánokból, halászhálókból és hulladéklerakókból összegyűjtött műanyag újrahasznosításával létrehozott anyag adja a lábbeli egyik alkotóelemét a bőr és a gumi mellett.

Ár: ~ 421 ezer HUF

A táska 

Manu Atelier lila \u00e9s Arin sz\u00edn\u0171 k\u00e9zzel k\u00e9sz\u00edtett t\u00e1ska

Manu Atelier

A Manu Atelier küldetésének érzi, hogy minden egyes terméke a tudatosság és a hosszú élettartam zászlaja alatt készüljön: a táskák mindegyike magasan képzett kézművesek keze munkáját dicséri, szem előtt tartva a zero-waste elvét. Az élénk lila színben pompázó XX Mini Cylinder Steel Suede névre hallgató kistáska igazán különleges kiegészítője lehet a szettünknek.

Ár: ~ 137 ezer HUF

A takaró

b\u00e9zs sz\u00edn\u0171 takar\u00f3

amara.com

A hűvös napokon igazi társként ölel át minket a Zoeppritz Since 1828 luxus takarója, mely újrahasznosított kasmírból készült, a tökéletes megjelenésről pedig a rojtos szélek gondoskodnak. A tört fehér és bézs színben elérhető kiegészítő remekül harmonizál egy minimalista otthon egyéb dekorációs elemeivel.

Ár: ~ 185 ezer HUF

A gyűrű

gy\u00e9m\u00e1ntgy\u0171r\u0171 n\u0151i k\u00e9zzel

Aether

Bár a gyémántipar sokáig nem épp a környezettudatosságról volt híres, az Aether márka tudatos döntést hozott: a laboratóriumban előállított gyémántjaik csak fele annyi energiafelhasználást igényelnek, mint a bányászott gyémántok, valamint kevesebb vízre van szükségük. Az arany, ezüst és rose gold színekben elérhető gyűrű egyszerűen meseszép.

Ár: ~ 4 600 ezer HUF


A figyelmetekbe ajánljuk