pálmafa a tengerparton és napsütés
Hiába a festői Karib-tenger, a hazai ízeket nem lehet elfelejteni.

Az 53 éves Marc Feren Claude Biart nem bírta ki, hogy ne ossza meg az internettel is főzőtudását, ami végül óriási baklövés volt a részéről. A Haszon Magazin cikkéből kiderül, Biart ellen 2014-ben adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot drogkereskedelem miatt, ami miatt először Costa Ricába, majd a Dominikai Köztársaságba szökött. Hosszú ideig tengette napjait a tengerparti Boca Chicában, gondosan ügyelve arra, hogy még turistákat is elkerülje, nehogy felismerjék.

Unalmas perceit a feleségével szerette volna feldobni, ezért elkezdtek videókat feltölteni a YouTube-ra, amelyekben olasz tradicionális ételek elkészítését mutatják be. Itt is gondosan ügyelt arra, hogy a feje soha ne látszódjon.

Azonban egy valamit elfelejtett:

a tetoválásait.

Az Interpol és a rendőrség szerint Biart a rettegett 'Ndrangheta maffiaszervezet tagja, és hálásak neki a főzőműsorokért, mert ez volt a fő nyom, amin elindultak. Biartnak el kellett hagyni festői otthonát, és a hatóságokkal együtt Olaszországba ment.

Egyébként, ahogy a Haszon is írja, nem ő volt az egyedüli balek a maffiózók körében mostanában: Francesco Pelle az egyik legveszélyesebb bűnözőként szerepelt a nyilvántartásokban, drogkereskedelemmel és gyilkossággal vádoltak. Azonban egy lisszaboni Covid klinikára betérve felismerték, és rögtön le is tartóztatták.


A figyelmetekbe ajánljuk