A The Avenue nevű bevásárlóközpont
Profimedia- Red Dot

Ebben a bevásárlóközpontban minden a luxusról szól

A The Avenue, az USA második legnagyobb bevásárlóközpontjának csúcskategóriás részlege hivatalosan is megnyílt a nagyközönség előtt.

Az Egyesült Államok második legnagyobb bevásárlóközpontja, a New Jersey-ben található American Dream, egy 300.000 négyzetméteres luxusrészleggel bővült. A The Avenue, ahogy az új luxusszárnyat nevezik, szeptember 17-én nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, ahol a lelkes vásárlók könnyedén elkölthetik a nehezen megkeresett dollárjaikat.

A jelenleg nyitva lévő boltokban, köztük a Dolce & Gabbana, a Hermès és a Saks Fifth Avenue üzletekben már most jelentős a forgalom. A megnyitó reggelén például a Hermès-nél elképesztően hosszú sor állt, de amint azt a sok narancssárga táska is bizonyítja, ezek a vásárlók nem csak bámészkodni jöttek – vásároltak is szép számmal – írja a RobbReport.

A nyitóünnepségen az összes generáció megtalálhatta a maga szórakozási formáját. Az American Dream ad otthont ugyanis a világ legnagyobb vízi parkjának is, amely a Nickelodeon témáját járja körül, így SpongyaBob Kockanadrág és más rajzfilmfigurák kabalái is jelen voltak a „bulin". A plüssfigurák mellett a New York-i divatszakma is szép számmal képviseltette magát, mondjuk egy luxusáruház esetében ez nem is meglepő.

A magasra törő, napfényes teret a New Jersey-i fazekas és belsőépítész Jonathan Adler szürrealista szoborszerű csúcsdíszei szegélyezik. Az egyik hatalmas, hosszúkás szökőkutat úgy tervezték, hogy a leendő divatbemutatók kifutójaként szolgáljon.

A szárny koronája a Saks Fifth Avenue, amely két emeletet foglal magában, köztük Louis Vuitton és Gucci boltokat is. A férfi ruházati cikkek nagy része az első emelet hátsó részében található, a Brunello Cucinellitől és az Isaiától kezdve az Off-White-on át a Balenciagáig. A megnyitó alkalmából egy monogramos állomáson az újonnan vásárolt bőrárukat lehetett feliratozni.

A második emeleten kívül a látogatók a Carpaccióban tanyáztak, ahol bőséges előétel és pezsgő felhozatal várta a vendégeket.

Az Avenue jelenleg üresen álló üzlethelyiségei sem lesznek sokáig magányosak, a pláza további új lakói közé tartozik a Tiffany & Co., az Alexander Wang, a Gentle Monster és a Saint Laurent, akik a tervek szerint októberben nyitják meg kapuikat.


A figyelmetekbe ajánljuk