Pár éve még nem gondoltuk volna ezt: már az ötödik Lucifer évad veszi kezdetét a Netflixen. Fussuk át együtt a trailerét!


A sorozat az egyik legnagyobb túlélők között van, hiszen már a 3. évad után elkaszálta a FOX, majd jött a Netflix, amely megmentette a szériát.

A 4. évad után megbízható források állították: az idei, 5. évad lesz a Lucifer történet zárása.

Ez sem volt igaz. Már a 6. szezonon dolgoznak a készítők, tehát ha nem tudnánk beosztani a felkerülő évadot, akkor sem maradunk sokáig a kedvenc ördögünk nélkül!

Holnap megismerkedhetünk Lucifer ikertestvérével, Michaellel, aki át akarja venni testvére szerepét a földön, de nyilván, ehhez Lucifernek is lesz egy-két szava.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk