Pár éve még nem gondoltuk volna ezt: már az ötödik Lucifer évad veszi kezdetét a Netflixen. Fussuk át együtt a trailerét!


A sorozat az egyik legnagyobb túlélők között van, hiszen már a 3. évad után elkaszálta a FOX, majd jött a Netflix, amely megmentette a szériát.

A 4. évad után megbízható források állították: az idei, 5. évad lesz a Lucifer történet zárása.

Ez sem volt igaz. Már a 6. szezonon dolgoznak a készítők, tehát ha nem tudnánk beosztani a felkerülő évadot, akkor sem maradunk sokáig a kedvenc ördögünk nélkül!

Holnap megismerkedhetünk Lucifer ikertestvérével, Michaellel, aki át akarja venni testvére szerepét a földön, de nyilván, ehhez Lucifernek is lesz egy-két szava.

Friss

A sertéshús fogyasztása is lehet egészséges

A sertéshús sokkal több vitamint és ásványi anyagot rejt, mint azt elsőre gondolnánk. A sovány sertéshús, például a karaj az egészségtudatos táplálkozásba is nagyszerűen beleillik, mert zsír és koleszterin tartalma egyaránt alacsony. Megmutatjuk miért érdemes az ünnepek közeledtével sertéshúsból készült ételt tenni az asztalra. Készítsd el minél többször, hiszen „egy kiváló minőségű sertéshús, minden ízében különleges"!

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk