Nem kell tovább aggódnia a Lucifer sorozat rajongóinak, hiszen a Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy az ötödik évad augusztus 21-től lesz elérhető a nézők számára.


Kevés sorozat elkaszálása váltott ki akkora indulatot, mint a Luciferé, amelyről három évad után mondott le a Fox. A rajongók szerencséjére a Netflix fantáziát látott a sorozatban, így a negyedik évad már a streaming-szolgáltatónál vált elérhetővé 2019 májusában. A Netflixnél bombasikernek számított a sorozat, így a rajongók bizakodva várhatták a folytatást, ám sokáig semmit nem lehetett tudni az új évad premierjének az időpontjáról.

Lucifer Season 5 Trailer: "When We Make Plans, God Laughs" (FM) www.youtube.com

A bukott angyal követői már megnyugodhatnak. Hivatalossá vált az ötödik szezon bemutatójának dátuma: augusztus 21-től folytatódnak a kalandok. A hatodik évad sorsa egyelőre bizonytalan, ami biztos, hogy a folytatás nem a showrunneren, Ildy Modrovichon múlik, aki, egy nyilatkozata szerint, akár élete végéig folytatná a sorozatot.

Friss

Hazánkban forgatják a népszerű Netflix-sorozat következő évadát

Midsommar, Árnyék és Csont, Borderlands pár szuperprodukció, amit a közelmúltban forgattak hazánkban, és úgy tűnik nincs megállás!
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért fáj annyira a visszautasítás

Előfordulhat, hogy nem kerültünk be az iskolai sportcsapatba, vagy épp szakítottak velünk. Ilyenkor nagyon fáj a visszautasítás érzése. Vajon miért?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk