Lilába öltözött a természet

Fotó: Daiga Ellaby / Unsplash

Levendulaszüret Pannonhalmán

Lilába öltözött a pannonhalmi arborétum, így most két hétvégén keresztül várják a levendula szerelmeseit. A szedd magad akció mellett kóstolhatóak lesznek levendulás ínyencségek, lesz palántavásár, valamint a Főapátság Pincészetének borai is megkóstolhatóak.Végtelen levendulamezők

A következő hetek a lila szín jegyében telnek a Pannonhalmi Főapátság Gyógynövénykertjében: június 25-28. és július 2-5. között ismét Szedd magad levendulaszüret a Pannonhalmi Főapátságban!

A koronavírus-járvány miatt idén másképpen, kicsit csendesebben ünnepelik a levendula virágzását. A levendulás élményekről azonban nem kell lemondani és az ízlelőbimbókról sem feledkeznek meg: az Omnibus Food Truck kézműves burgereivel, a Pausa Apátsági Kávéház édes ízeivel és a pincészet kiváló minőségi boraival várják a látogatókat. A Teaház teraszán egy hideg levendulaszörppel vagy limonádéval megpihenve gyönyörködhetünk a lila tájban és feltöltődhetünk a levendulamező csodás illatával.

Szedd magad! Levendulaszüret a Pannonhalmi Főapátságban 2020

Szedd magad! Levendulaszüret a Pannonhalmi Főapátságban 2020

www.facebook.com

Friss

Ezért nem egészséges banánt enni reggelire

Noha a banán tele van kalciummal, káliummal és magnéziummal, ennek köszönhetően pedig fogyasztása igencsak jó hatással van a vérnyomásunkra és a szívünkre. Reggelire enni lehet nem olyan jó döntés, legalábbis a különféle kutatások ezt bizonyítják.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk