Leonardo és George DiCaprio

Leonardo és George DiCaprio

Filmben debütált Leonardo DiCaprio apja

Hamarosan megnézheted moziban, hogyan is néz ki az Oscar-díjas sztár apja, ha mindig is érdekelt.


Paul Thomas Anderson új filmje, a Licorice Pizza éppen sajtókörútján van, a kritikusok visszajelzése alapján pedig igen komoly Oscar-esélyessel állunk szembe. A filmben debütál főszerepben Philip Seymour Hoffman fia, Cooper Hoffman, továbbá a Alana Haim a HAIM zenekarból. Rajtuk kívül ugyanakkor volt egy harmadik nagy bemutatkozás is valakitől, akit előtte sose láthattunk filmben szerepelni.

Anderson elmondta, hogy a filmben van egy rövid cameoja Leonardo DiCaprio apjának, George DiCaprionak. Míg fia a színész pályát választotta, addig apja íróként volt aktív főleg, továbbá performansz művészként. A rendező elmondta, hogyan is jött ez össze:

Elképezltem egy fickót, akinek parókaboltja volt, ami vízágyakat is árult és nem jöttem rá, hogy ki tudná eljátszani, ki az, akinek ilyen benyomása van. Aztán volt egy heuréka pillanatom, amikor rájöttem, hogy Leo apja pont így néz ki. Szóval felkerestem és megkérdeztem, hogy lenne-e kedve filmben szerepelni. Azt mondta, hogy simán. Elmagyaráztam neki a szituációt. Azt mondta, hogy fantasztikusan hangzik. Majd megkérdezte, hogy Leo mesélte-e, hogy anno volt egy vízágygyára? Foggy Bottomnak hívták.


A figyelmetekbe ajánljuk