Lady Gaga a Gucci-hátz című filmben.
Universal Pictures

Lady Gaga mindent bevállalna, akár filmet is rendezne

Lady Gaga egy interjúban elárulta, hogy a zenei és színészi sikerei után a filmrendezéssel is szívesen megpróbálkozna.

Lady Gaga színészi karrierje igencsak jól indult. Az énekesnő a karakterei iránti elkötelezettségének és a minőségi szerepek kiválasztásához való érzékének köszönhetően meghódította Hollywoodot, és oroszlánrészt vállalt a közelmúlt egyik legsikeresebb zenés-mozijában.

Bradley Cooper által rendezett Csillag születik remake-jének hatalmas sikere után – amely a legjobb eredeti dal Oscar-díját hozta el az énekesnőnek–, a A Gucci-ház című filmben Patrizia Reggiani szerepében nyújtott alakításáért is elragadó kritikákat kapott. De ahelyett, hogy megpihenne a babérjain, Lady Gaga egy újabb célt tűzött ki maga elé: a rendezni akar.

A Deadline-nak adott interjújában Gaga elmondta, hogy élvezte a színészi kihívásokat, és el tudja képzelni, hogy saját filmet készít, ha lesz ideje elköteleznie magát.

Érdekel a dolog, igen, de ez olyasmi, amit gyakorolni szeretnék, és árnyaltabbá és fürgébbé válni. És soha nem szeretném azt mondani, hogy nagyszerű lehetek valamiben, amit még nem tanultam meg eléggé

– mondta.

Bár nem teljesen új neki a rendezés, hiszen néhány saját klipjének is ő volt a direktora, Lady Gaga hangsúlyozta, hogy komolyan veszi a filmkészítést, és csak azután fontolná meg, hogy belefogjon egy ilyen projektbe, miután alaposan tanulmányozta a mesterséget.

Készítettem már rövidfilmeket a saját klipjeimhez, imádom és becsülöm őket. De ezek örökké az enyémek és a saját életem és a létezésem mámorában vannak. Egy történet elmeséléséhez szerintem olyan hitelességre és filmkészítési tudásra van szükség, amit nagyon szeretnék tanulni, ahogyan a színészmesterséget is tanultam

– folytatta.

Forrás: IndieWire

A figyelmetekbe ajánljuk