Lady Gaga

Lady Gaga

Lady Gaga a hírnév előtt szerepelt a Maffiózókban, rémesnek tartja

Ha láttad az HBO sorozatot, akkor valószínűleg láttad az énekesnőt is benne anélkül, hogy valószínűleg realizáltad volna, hogy őt látod.


Lady Gaga popsztárként vált ismerté, de egy ideje már filmsztárként is számolni kell vele, mióta a Csillag születik főszerepéért Oscar-díjra jelölték. Jelenleg éppen legújabb filmjét, A Gucci-házat népszerűsíti sajtókörútján és előkerült egy korai alakítása, ami megelőzte még az első slágerét is. Gaga ugyanis nem a Machete-filmekben mutatkozott be hivatalosan először színészként, hanem egy régi Maffiózók-epizódban.

Ekkoriban még Stefani Germanottaként lehetett csak ismerni. A 3. évad 9. epizódjában feltűnő sztárnak pedig így, 20 év távlatából akad némi kritikája első szárnypróbálgatását látva.

Valahányszor látom azt a jelenetet, pontosan tudom, hogy mit csináltam rosszul. Nem tudtam, hogyan hallgassak a másikra egy jelenetben. Nevetnem kellett reakcióként, de érződik, hogy bemondásra nevetek. Ha nézem, rögtön az első reakcióm, hogy eh, ez nem egy meggyőző neveztés.

Mint mondta, az ember idővel megtanul jobbnak lenni más színészekre figyelve és gyakorolva, ahogy ez vele is történt.

(Forrás: Slashfilm)


A figyelmetekbe ajánljuk