will smith

Will Smith reagált felesége nyilatkozatára: Együttérzőbb és okosabb volt, mint én

Pár nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Hollywood sztárpárja, Will Smith és Jada Pinkett Smith 2016 óta külön élnek. Eddig csak a színész felesége mesélt a kapcsolatuk nehézségeiről, most azonban ő is reagált a nyilatkozatra.


Jada Pinkett Smith a mai napig úgy gondolja, hogy még van esély arra, hogy helyrehozzák házasságukat, így egyelőre hallani sem akar hivatalos válásról, viszont egy fedél alatt már nem tudtak jól működni – számolt be a Deadline.

Azt hiszem, mire eljutottunk 2016-ig, egyszerűen kimerültünk a próbálkozásban, és mindketten megrekedtünk a fantáziánkban, hogy milyennek kellene lennie a másiknak. Még mindig keressük a megoldást. Nagyon nehéz közös úton vagyunk túl együtt. Mély szeretetet érzünk egymás iránt, és azon vagyunk, hogy kitaláljuk, hogy hogyan működhet ez az egész köztünk

– nyilatkozta a színésznő az interjúban.

Az interjú és a különélés kapcsán Will Smith eddig nyilatkozott, azonban most azonban egy, a The New York Timesnak eljuttatott levelében reagált a hírekre.

A szavai felébresztettek. Ő mindig rugalmasabb, együttérzőbb és okosabb volt, mint én. Amikor viszont az ember életének több mint a felét együtt tölti valakivel, egyfajta érzelmi vakság áll be. Emiatt elveszítjük azt a képességünket, hogy észrevegyük az apró szépségeket és árnyalatokat egy kapcsolatban

– olvasható a színész leve a New York Postban.

A figyelmetekbe ajánljuk